Karel de Werd procedeerd al 30 jaar m

  • Jan

    Karel de Werd voert al 30 jaar een verwoede strijd met de Nederlandse overheid.

    Ik moedig belangstellende en journalisten aan om op zijn rechtszaak in het Gerechthof Prinsengracht te Amsterdam op maandag 22 januari 2007 om 10.30 uur aanwezig te zijn, voor morele steun.

    http://66.197.141.254/video/de-werd.wmv

  • Jan

    Voor meer in formatie over de zaak Karel de Werd:

    De Sociale Databank Nederland www.sdnl.nl of via google

  • Rene van Spanje

    Een rechtschapen man als Karel de Werd op oneigenlijke gronden meer dan 32 jaar het leven tot een hel- maken is een misdaad wat iedereen kan overkomen. Echter 99% van de mensen is niet in staat zich zoals de Werd te verdedigen- daar hoor je niets meer van. Een angstige ontwikkeling. Een volk krijgt wat het verdient, niemand doet iets zolang men de gelegaliseerde misdaadkassa maar kan laten rinkelen, Hoe lang gaat deze troep nog door>….

  • Carlo Marijnissen

    3 REDENEN OM DE FNV TE MIJDEN

    1 De FNV is antisemitisch

    Op onderstaande link kun je zien dat de FNV vorig jaar een anti Israel samenkomst wilde regelen, zogenaamd om de Palestijnse vakbond te steunen.

    In werkelijkheid is het de FNV erom te doen het tanende ledental (de babyboomers van kort na de oorlog gaan massaal met pensioen en zeggen vaak hun lidmaatschap op) aan te vullen. Aangezien moslims in Nederland niet massaal georganiseerd zijn daar nog veel zieltjes te winnen. Als je maar flink tegen joden en Israel aanschopt, willen ze misschien wel lid worden

    http://www.zionism-israel.com/blog/archives/00000214.html

    2 De FNV vertoont maffia-achtige trekjes

    Op onderstaande link kun je lezen hoe de FNV er kennelijk een Satanisch genoegen in schept om kleine ondernemers kapot te maken. Karel de Werd een kleine ondernemer ontsloeg 2 werknemers in de proeftijd. Volkomen in overeenstemming met de wet.

    Echter een vakbondsmedewerker had prive nog een appeltje te schillen met de heer de Werd. Vervolgens heeft de vakbond via een staking, waaraan de medewerkers verplicht mee moesten doen het bedrijf kapot gemaakt.

    Ondanks dat de heer de Werd bewijzen heeft, liegen de officieren van justitie op verzoek van de vakbond om eventuele schadevergoeding af te wenden.

    http://www.pj-design.nl/de-werd/

    3 De FNV is corrupt

    Zelf ben ik vanwege mijn Joodse achtergrond weggepest bij een bedrijf op schiphol

    Omdat het de FNV goed uitkwam om op goede voet met het bedrijf te staan, werd ik door de FNV op alle mogelijke manieren tegengewerkt. Mijn zaak is op TV geweest bij het programma “Ook dat nog”. De FNV heeft achter mijn rug om, op verzoek van de werkgever geprobeerd om dat programma tegen te houden. Dit deden ze door allerlei leugens over mij te verspreiden. De werkgever hoefde de FNV maar te bellen en dan kreeg ik een smerige antisemitische dreigbrief van de FNV.

    De FNV beslist alles op eigen houtje, zonder met jou te overleggen.

    Het carriere trajct van een FNV bons ziet er als volgt uit

    1 carriere maken bij de FNV (desnoods ten koste van de leden)

    2 naar het pluche van de 2-de kamer

    3 naar het bedrijfleven om je zakken te vullen

    Op onderstaande link kun je het allemaal lezen.

    Aanvullende info kun je bij mij opvragen

    Jansen973@zonnet.nl

    http://www.abonnementenopzeggen.nl/paginas/categorieen/overige/FNV

    Carlo Marijnissen - Alkmaar

  • Carlo Marijnissen

    www.vakbondmafia.com