OVERTREDING CONCURRENTIEBEDING HAARVERLENGING Linsey van Dijk Spijkenisse

  • Nightmare !

    BELANGRIJK BERICHT van New Look Hairweave Studio inzake VONNIS van de RECHTBANK te Dordrecht 03 maart 2009 met betrekking tot de OVERTREDING van het CONCURRENTIEBEDING uit het ARBEIDSCONTRACT gepleegd door Mevr. Linsey van Dijk uit Spijkenisse/ Vlaardingen, tevens EX WERKNEEMSTER van New Look Hairweave Studio te Mijnsheerenland.

    De RECHTBANK in Dordrecht heeft op 03 MAART 2009 van Mevr. L. van Dijk gevorderd dat ze vanaf deze datum GEEN ENKELE HAARVERLENGING MEER MAG INWEVEN of mag ONDERHOUDEN met het SYSTEEM dat haar is aangeleerd door New Look Hairweave Studio uit Mijnsheerenland.

    Mevr. Linsey van Dijk dient zich volgens de rechter namelijk stipt te houden aan de bepalingen van haar arbeidsovereenkomst met New Look Hairweave Studio en mag vanaf heden ook GEEN KLANTEN/ RELATIES van New Look Hairweave Studio meer BENADEREN met AANBIEDINGEN van HAARVERLENGING of het ONDERHOUD hieravan. Dit op straffe van een BOETE van Euro 10.000,-, opgelegd door de rechtbank op 03 maart 2009 te Dordrecht.

    Verder moet Mevr. L. van Dijk in opdracht van de rechtbank per 10 maart 2009 haar WEBSITE www.haarverlenging.eu (“LIEV” haarverlenging) VERWIJDEREN van het INTERNET en verwijderd houden. Als laatste moet Linsey van Dijk van de rechter al haar Hyves vrienden/ contacten binnen 7 dagen benaderen met de mededeling dat zij vanaf nu GEEN HAARVERLENGINGEN meer mag AANBRENGEN of ONDERHOUDEN met het systeem van New Look Hairweave Studio.

    Indien Linsey van Dijk dit GERECHTERLIJK VONNIS OVERTREEDT dient zij aan New Look Hairweave Studio DIREKT een BOETE te betalen van Euro 10.000,-.

    Als laatste rust er nog een PATENT op het systeem dat New Look Hairweave Studio toepast en dat is geldig in heel Europa, dus NIEMAND mag hier ZOMAAR mee werken ZONDER TOESTEMMING. Er bestaat wel een mogelijkheid om het systeem te franchisen. In het geval je wilt franchisen krijg je van New Look Hairweave Studio onbeperkt GRATIS vooraad en PROMOTIE door heel Nederland.

    Wij van New Look Hairweave Studio kunnen nog steeds niet begrijpen waarom mevrouw Linsey van Dijk ons vertrouwen zo heeft beschaamd. Wij hebben haar complete vrijheid gegeven in ons bedrijf en ze had alle mogelijkheden om desnoods GRATIS door te groeien tot eigen filiaalhoudster van New Look Hairweave Studio, maar HELAAS heeft mevrouw Van Dijk een andere weg gekozen.

    Als u EVENTUELE INLICHTINGEN over de HUIDIGE WERKZAAMHEDEN van Mevr. Linsey van Dijk uit Spijkenisse en/of “LIEV” haarverlenging, WEBSITE: www.haarverlenging.eu (per 10 maart uit de lucht!) kunt u een EMAIL STUREN aan het HOOFDKANTOOR van New Look Hairweave Studio op EMAILADRES: haarverlenging@hotmail.com t.a.v. Dhr. M.A.Heringa (algemeen/ commercieel direkteur)

    Uw INFORMATIE over de eventuele werkzaamheden m.b.t. HAARVRLENGING wordt door ons UITERAARD ZEER op PRIJS GESTELD !!! Wij gaan intussen verder met waar we intussen al 16 jaar iedere dag 7 dagen per week mee bezig zijn….HAAR VERLENGEN met 5 JAAR GARANTIE.

    Kijk snel op www.newlookhairweavestudio.nl misschien is het wat voor jou !

  • xrt

    LET OP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Om misverstanden te voorkomen.

    Er staat in de arbeidsovereenkomst niet juist geformuleerd over het concurrentie beding. Het concurrentiebeding uit de arbeidsovereenkomst omschrijft een verbod van de aangeleerde werkzaamheden voor altijd en overal ter wereld. Omdat dit absoluut niet kan volgens de rechter is het concurrentiebeding dus niet aan de orde en dus niet rechtsgeldig. L. van Dijk heeft gelukkig voor Heringa water bij de wijn gedaan door de werkzaamheden te staken (websites offline, geen werkzaamheden meer te verrichten tot eind december, geen klanten te benaderen van Heringa) en pas te starten vanaf 1 januari 2010. Verder heeft zij geen beroep meer gedaan op de nog te ontvangen vakantiedagen en vakantietoeslagen en heeft met gesloten beurs de zaak gesloten.

    De heer Heringa denkt dat hij een rechtszaak heeft aangespannen en deze ook daadwerkelijk gewonnen heeft. Dit is echter alleen in zijn droomwereld , dat ontstaat door zijn dagelijkse drang naar ,en het nuttigen van cocaïne en aanverwante drugssoorten. Dit moet hij natuurlijk helemaal zelf weten , alleen kan hij zich beter op zichzelf richten (en zijn directe omgeving ) , dan al zijn pijlen te richten op zijn grote fantasie wereld. De rechtszaak is aan gespannen door van Dijk en daarin werd nadrukkelijk gevraagd om niet meer lastig gevallen te worden door de heer Heringa. Heringa is daarna heel veel geld gaan eisen en met nogal wat valse aantijgingen gekomen. Bij de rechter viel dit dan ook verkeerd en deze heeft dan ook getracht om samen tot een oplossing te komen. Van Dijk is akkoord gegaan om vanaf 1 januari 2010 voor zichzelf te beginnen, daar Heringa wilde dat van Dijk helemaal nooit meer voor zichzelf zou mogen beginnen, mede door een zogenaamd patent dat Heringa zou hebben ( van Dijk zou helemaal niets meer met haarverlengingen meer mogen doen , zelfs geen extensions ,knipwerk, etc.) Helaas voor Heringa heeft hij deze ( natuurlijk ) niet en daardoor kan van Dijk gewoon per 1 januari 2010 beginnen. Het geldbedrag van bijna 14.000 Euro kan hij volgens de rechter al helemaal vergeten omdat dit bedrag uit de lucht gegrepen is en er al helemaal geen bewijs is dat van Dijk dit achter over gedrukt zou hebben.

    Verder vind ik dat Marc Heringa zich nogal amateuristisch en zielig instelt. (onder andere blowen na de rechtszaak, samen met zijn advocaat van de NEEF advocaten/ goede vriend/ barman? , het verspreiden van leugens, etc )Hij zou de uitspraak van de rechter kunnen respecteren en zich wat vaker en intenser bezig kunnen houden met zijn eigen fantastische onderneming(in een slaapkamertje in zijn huurwoning) waar franchiseformules centraal staan ( van de 7 zijn er nu nog maar 2 over?). Verder staan foto`s van van Dijk nog steeds op de website van New look, als ik iemand niet zo aardig meer vind zou ik die er gelijk afhalen, maar dat is mijn visie.

    Al met al toch nog het beste algemeen/ commercieel directeur ( want directeur is met een C ) Marc Heringa, tot 1 januari 2010, waar we misschien wel collega`s / concurrenten zullen worden.

    Chief Executive Officer IDG.

    (voorheen : Chief/Corporate Architectural Officer en Chief/Corporate Technology Officer LieV)

  • Rwa

    Toevallig kom ik deze link tegen.

    Dhr Heeringa zegt een patent te hebben op het systeem? Het systeem behoort aan Roelandschap die een patent op het systeem heeft.

    Dhr. Heeringa is hier zelf in overtreding. Dit draadje dus ook doorgestuurd naar Roelandschap en Evolution.

    Succes nog,

  • xrt

    klopt helemaal rwa….

  • xrt

    er is er nu 1 weggehaald maar er staan nog steeds fotoos op MARC HERINGA…onderaan in de balk ( voor als je het niet ziet )

  • New Look Hairweave Studio

    Nieuw bericht van New Look Hairweave Studio n.a.v. deze nieuwe aantijgingen;

    Aangezien deze zaak in behandeling is bij de rechtbank kunnen wij verder niet inhoudelijk reageren op de inhoud van deze berichten. Wel kunnen wij mededelen dat deze berichten geplaatst worden door een voormalig personeelslid van ons bedrijf. Wij hebben wederom aangifte gedaan bij de politie van deze lasterlijke publicatie's en verder zullen wij schade gaan vorderen op deze personen n.a.v. deze berichten vol onwaarheden.

    Als laatste willen wij opmerken dat onder geen van deze berichten een naam staat en dat getuigd naar onze mening voor de zoveelste keer van kwade opzet in deze.

    Hoogachtend,

    Dhr. M.A.Heringa

    New Look Hairweave Studio

    xrt Schreef:

    ——————————————————-

    > LET OP

    > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    > !!!!!

    >

    > Om misverstanden te voorkomen.

    >

    > Er staat in de arbeidsovereenkomst niet juist

    > geformuleerd over het concurrentie beding. Het

    > concurrentiebeding uit de arbeidsovereenkomst

    > omschrijft een verbod van de aangeleerde

    > werkzaamheden voor altijd en overal ter wereld.

    > Omdat dit absoluut niet kan volgens de rechter is

    > het concurrentiebeding dus niet aan de orde en dus

    > niet rechtsgeldig. L. van Dijk heeft gelukkig voor

    > Heringa water bij de wijn gedaan door de

    > werkzaamheden te staken (websites offline, geen

    > werkzaamheden meer te verrichten tot eind

    > december, geen klanten te benaderen van Heringa)

    > en pas te starten vanaf 1 januari 2010. Verder

    > heeft zij geen beroep meer gedaan op de nog te

    > ontvangen vakantiedagen en vakantietoeslagen en

    > heeft met gesloten beurs de zaak gesloten.

    >

    > De heer Heringa denkt dat hij een rechtszaak heeft

    > aangespannen en deze ook daadwerkelijk gewonnen

    > heeft. Dit is echter alleen in zijn droomwereld ,

    > dat ontstaat door zijn dagelijkse drang naar ,en

    > het nuttigen van cocaïne en aanverwante

    > drugssoorten. Dit moet hij natuurlijk helemaal

    > zelf weten , alleen kan hij zich beter op zichzelf

    > richten (en zijn directe omgeving ) , dan al zijn

    > pijlen te richten op zijn grote fantasie wereld.

    > De rechtszaak is aan gespannen door van Dijk en

    > daarin werd nadrukkelijk gevraagd om niet meer

    > lastig gevallen te worden door de heer Heringa.

    > Heringa is daarna heel veel geld gaan eisen en met

    > nogal wat valse aantijgingen gekomen. Bij de

    > rechter viel dit dan ook verkeerd en deze heeft

    > dan ook getracht om samen tot een oplossing te

    > komen. Van Dijk is akkoord gegaan om vanaf 1

    > januari 2010 voor zichzelf te beginnen, daar

    > Heringa wilde dat van Dijk helemaal nooit meer

    > voor zichzelf zou mogen beginnen, mede door een

    > zogenaamd patent dat Heringa zou hebben ( van Dijk

    > zou helemaal niets meer met haarverlengingen meer

    > mogen doen , zelfs geen extensions ,knipwerk,

    > etc.) Helaas voor Heringa heeft hij deze (

    > natuurlijk ) niet en daardoor kan van Dijk gewoon

    > per 1 januari 2010 beginnen. Het geldbedrag van

    > bijna 14.000 Euro kan hij volgens de rechter al

    > helemaal vergeten omdat dit bedrag uit de lucht

    > gegrepen is en er al helemaal geen bewijs is dat

    > van Dijk dit achter over gedrukt zou hebben.

    >

    > Verder vind ik dat Marc Heringa zich nogal

    > amateuristisch en zielig instelt. (onder andere

    > blowen na de rechtszaak, samen met zijn advocaat

    > van de NEEF advocaten/ goede vriend/ barman? , het

    > verspreiden van leugens, etc )Hij zou de uitspraak

    > van de rechter kunnen respecteren en zich wat

    > vaker en intenser bezig kunnen houden met zijn

    > eigen fantastische onderneming(in een

    > slaapkamertje in zijn huurwoning) waar

    > franchiseformules centraal staan ( van de 7 zijn

    > er nu nog maar 2 over?). Verder staan foto`s van

    > van Dijk nog steeds op de website van New look,

    > als ik iemand niet zo aardig meer vind zou ik die

    > er gelijk afhalen, maar dat is mijn visie.

    > Al met al toch nog het beste algemeen/ commercieel

    > directeur ( want directeur is met een C ) Marc

    > Heringa, tot 1 januari 2010, waar we misschien wel

    > collega`s / concurrenten zullen worden.

    >

    > Chief Executive Officer IDG.

    > (voorheen : Chief/Corporate Architectural Officer

    > en Chief/Corporate Technology Officer LieV)

  • xrt

    Marc Heringa van new look haarbevestiging,

    ik ga je een aantal dingen verklappen

    1.

    nee ik doe het toch niet….het bewijst maar weer eens dat ik je niet slimmer ga maken ..dan zouden mijn 12 stappen voor weg zijn…je snapt het gewoon niet…als je nou gewoon je werk doet en verder niemand lastig valt met je praatjes en bedreigingen…maar ja dat doe je niet en dan krijg je dit hè…nogmaals JIJ bent degene die vuil over andere mensen bent gaan praten…en als iemand dat bij JOU terug doet ga je janken..je bent gewoon een TE zielig mannetjevan 38 jaar…je doet bij iedereen overkomen dat je mensen aanklaagd voor alles en nog wat , maar in feite doe je helemaal niets , omdat je weet dat het eigenlijk niet kan en geen zin heeft…je bent zelf heel slecht bezig om anderen het gras onder de voeten weg te maaien…snap het nou eens gewoon en ga verder met je leventje…

    dus ik hoop je niet meer te horen..

  • New Look Hairweave Studio

    OFFICIEEL BERICHT van New Look Hairweave Studio:

    Dhr. Marc Heringa van New Look Hairweave Studio Mijnsheerenland (hoofdfiliaal) deelt hierbij het volgende mede naar aanleiding van de lasterlijke uitspraken in het bovenstaand bericht:

    Dit bovenstaande bericht is geplaatst naar aanleiding van een recente uitspraak van de rechtbank te Dordrecht op 03 maart 2009 door een ex-personeelslid van New Look Hairweave Studio, Linsey van Dijk uit Vlaardingen en/-of haar directe huidige levenspartner Ivan de Groot uit Spijkenisse.

    Eveneens handelend onder de naam “LIEV” haarverlenging, Bram Ladage Patat en met huidige ondersteunende website: www.haarverlenging.eu (per 13 maart 2009 uit de lucht wegens gerechterlijk vonnis 03 maart)

    Dit ex-personeelslid heeft van de direkteur van New Look Hairweave Studio, Dhr. M.A.Heringa in 2008 ontslag op staande voet gekregen wegens; diefstal, verduistering, omzeiling van het concurrentiebeding en slecht werknemersschap en dit is door de rechtbank van Dordrecht op 03 maart 2009 ook als een terecht ontslag bestempeld ( zie vorige berichten over dit onderwerp).

    Mevrouw van Dijk heeft namelijk ruim 4 maanden na haar ontslag op staande voet alsnog een dagvaarding tegen New Look Hairweave Studio ingediend omdat zij van mening was dat haar ontslag op staande voet onterecht was. In deze vordering vorderde mevrouw van Dijk ook nog Euro 3000,- achterstallig salaris en uitbetaling van vakantiegeld. De rechtbank heeft helaas anders bepaald op 03 maart en de eis van Mevrouw van Dijk is dan ook afgewezen en het bedrijf dat ze inmiddels had opgestart op naam van haar huidige partner I. de Groot is per direkt van internet verwijderd en stilgelegd door de rechtbank.

    Deze mevrouw L.van Dijk schuilt momenteel onder de vleugels van haar huidige levenspartner I.de Groot in Spijkenisse en staat ingeschreven op het adres van haar moeder in Vlaardingen. Op deze manier hoopt mevrouw van Dijk de dans te kunnen ontspringen en zo niet aansprakelijk gestelt te kunnen worden voor deze uitspraken en handelingen.

    Helaas maken ook de personen die dit soort berichten plaatsen zich per IP-adres PER DIREKT aansprakelijk voor de schade die voortvloeit uit dit soort berichten vol loze beweringen, want dat is laster en smaad volgens de wet. Verder zijn deze uitspraken nimmer ondertekend door een prive persoon, echter alleen door “LIEV” haarverlenging en dat maakt de direkte beheerder van dit IP-adres/bedrijf dus persoonlijk aansprakelijk in deze.

    Doordat deze mevrouw L.van Dijk deze bovengenoemde persoon zand in de ogen strooit met haar leugens en ontkenning van het haar ten laste gelegde (26 belastende getuigen verklaringen + legio aanvullende bewijzen van de gepleegde feiten!) pleegt hij op dit moment in zijn eigen naam en IP-adres strafbare feiten jegens New Look Hairweave Studio, vandaar dat wij deze naam nu ook in dit bericht vermelden. Dit doen wij om verdere schade te voorkomen voor ons bedrijf en deze personen te doen staken met hun berichtgevingen over ons bedrijf.

    Wij van New Look Hairweave Studio hebben inmiddels wederom aangifte gedaan tegen deze personen, naar aanleiding van de lasterlijke uitspraken in dit bericht bij de ambtenaar van Politie Dhr. J. van Driel, kantoor houdende in regio Zuid Holland/ Zuid aan de Sportlaan te Maasdam (te bereiken op Tel: 0900-8844). Tevens hebben wij deze kwestie aangebracht bij onze raadsman.

    Bovenstaande personen hebben dit lasterlijke bericht via een speciaal daarvoor aangemaakte Hyves met de naam “XRT” via onze New Look Hyves verstuurd naar meer dan 600 klanten van New Look Hairweave Studio en hiermee overtreden zij de uitspraak van de rechtbank te Dordrecht op 03 maart j.l. (zie vorige berichten)

    In deze uitspraak van 03 maart is namelijk heel duidelijk op schrift gesteld dat “LIEV” hairweaving c.q. Linsey van Dijk c.q. haar huidige direkte levenspartner Dhr. Ivan de Groot (beheert op dit moment alle website's en commerciele uitingen van LIEV haarverlenging en is daarom ook direkt betrokken bij bovenstaand bericht), geen enkele relatie van New Look Hairweave Studio meer mag benaderen en dit onder dwang van een door de rechtbank bepaalde direkt opeisbare boete van Euro 10.000,-.

    Onze advocaat heeft het IP adres getraceerd op het huidige verblijfsadres van deze personen en daardoor zijn Liev haarverlenging en/-of de direkte beheerders direkt aansprakelijk voor de schade die hieruit voort vloeit op dit IP-adres.

    Bij deze sommeren wij deze personen nogmaals om deze lastercampagne PER DIREKT TE STAKEN !!

    Wij hebben vele reactie's van klanten ontvangen n.a.v. het door u verzonden bericht en wij hebben per direkt een deurwaarder ingeschakeld ten einde de direkt opeisbare boete van Euro 10.000,- te vorderen op het IP/ verblijfsadres van bovengenoemde personen.

    Bij deze willen wij van New Look Hairweave Studio al onze klanten/ vrienden en kennissen bedanken voor de steun en het vertrouwen die zij ons hebben gegeven in de afgelopen periode.

    Met veel trots presenteren wij u op 01 juni 2009 ons COMPLEET NIEUWE WINKELPAND midden in het centrum op de winkelstraat van Westmaas. Dit is op 1 km afstand van onze oude lokatie. Klanten zullen hiervan binnenkort op de hoogte worden gesteld op onze COMPLEET VERNIEUWDE WEBSITE.

    Wij gaan ondertussen door met waar we inmiddels al 16 jaar lang 7 dagen per week van 10.00 tot 22.00 uur mee bezig zijn….het inweven en onderhouden van het haar van onze klanten.

    Wij van New Look onthouden ons bewust van het maken van persoonlijke opmerkingen in dit soort berichten, die met geen enkel bewijs gestaafd kunnen worden uit het oogpunt van wederzijds respect, redelijkheid, hoffelijkheid en billijkheid. Dit bericht is ter informatie voor het publiek.

    Laat de bewijzen uiteindelijk de echte waarheid maar boven water halen in deze kwestie ……….wordt vervolgt !

    Hoogachtend,

    Dhr. M.A.Heringa (Algemeen/ Commercieel direkteur) en het team van New Look Hairweave Studio Nederland

    Chief Executive Officer New Look Hairweave Studio

    (voorheen : Chief/Corporate Architectural Officer en Chief/Corporate Technology Officer New Look Hairweave Studio)

  • New Look Hairweave Studio

    OFFICIEEL BERICHT van New Look Hairweave Studio:

    Dhr. Marc Heringa van New Look Hairweave Studio Mijnsheerenland (hoofdfiliaal) deelt hierbij het volgende mede naar aanleiding van de lasterlijke uitspraken in het bovenstaand bericht:

    Dit bovenstaande bericht is geplaatst naar aanleiding van een recente uitspraak van de rechtbank te Dordrecht op 03 maart 2009 door een ex-personeelslid van New Look Hairweave Studio, Linsey van Dijk uit Vlaardingen en/-of haar directe huidige levenspartner Ivan de Groot uit Spijkenisse.

    Eveneens handelend onder de naam “LIEV” haarverlenging, Bram Ladage Patat en met huidige ondersteunende website: www.haarverlenging.eu (per 13 maart 2009 uit de lucht wegens gerechterlijk vonnis 03 maart)

    Dit ex-personeelslid heeft van de direkteur van New Look Hairweave Studio, Dhr. M.A.Heringa in 2008 ontslag op staande voet gekregen wegens; diefstal, verduistering, omzeiling van het concurrentiebeding en slecht werknemersschap en dit is door de rechtbank van Dordrecht op 03 maart 2009 ook als een terecht ontslag bestempeld ( zie vorige berichten over dit onderwerp).

    Mevrouw van Dijk heeft namelijk ruim 4 maanden na haar ontslag op staande voet alsnog een dagvaarding tegen New Look Hairweave Studio ingediend omdat zij van mening was dat haar ontslag op staande voet onterecht was. In deze vordering vorderde mevrouw van Dijk ook nog Euro 3000,- achterstallig salaris en uitbetaling van vakantiegeld. De rechtbank heeft helaas anders bepaald op 03 maart en de eis van Mevrouw van Dijk is dan ook afgewezen en het bedrijf dat ze inmiddels had opgestart op naam van haar huidige partner I. de Groot is per direkt van internet verwijderd en stilgelegd door de rechtbank.

    Deze mevrouw L.van Dijk schuilt momenteel onder de vleugels van haar huidige levenspartner I.de Groot in Spijkenisse en staat ingeschreven op het adres van haar moeder in Vlaardingen. Op deze manier hoopt mevrouw van Dijk de dans te kunnen ontspringen en zo niet aansprakelijk gestelt te kunnen worden voor deze uitspraken en handelingen.

    Helaas maken ook de personen die dit soort berichten plaatsen zich per IP-adres PER DIREKT aansprakelijk voor de schade die voortvloeit uit dit soort berichten vol loze beweringen, want dat is laster en smaad volgens de wet. Verder zijn deze uitspraken nimmer ondertekend door een prive persoon, echter alleen door “LIEV” haarverlenging en dat maakt de direkte beheerder van dit IP-adres/bedrijf dus persoonlijk aansprakelijk in deze.

    Doordat deze mevrouw L.van Dijk deze bovengenoemde persoon zand in de ogen strooit met haar leugens en ontkenning van het haar ten laste gelegde (26 belastende getuigen verklaringen + legio aanvullende bewijzen van de gepleegde feiten!) pleegt hij op dit moment in zijn eigen naam en IP-adres strafbare feiten jegens New Look Hairweave Studio, vandaar dat wij deze naam nu ook in dit bericht vermelden. Dit doen wij om verdere schade te voorkomen voor ons bedrijf en deze personen te doen staken met hun berichtgevingen over ons bedrijf.

    Wij van New Look Hairweave Studio hebben inmiddels wederom aangifte gedaan tegen deze personen, naar aanleiding van de lasterlijke uitspraken in dit bericht bij de ambtenaar van Politie Dhr. J. van Driel, kantoor houdende in regio Zuid Holland/ Zuid aan de Sportlaan te Maasdam (te bereiken op Tel: 0900-8844). Tevens hebben wij deze kwestie aangebracht bij onze raadsman.

    Bovenstaande personen hebben dit lasterlijke bericht via een speciaal daarvoor aangemaakte Hyves met de naam “XRT” via onze New Look Hyves verstuurd naar meer dan 600 klanten van New Look Hairweave Studio en hiermee overtreden zij de uitspraak van de rechtbank te Dordrecht op 03 maart j.l. (zie vorige berichten)

    In deze uitspraak van 03 maart is namelijk heel duidelijk op schrift gesteld dat “LIEV” hairweaving c.q. Linsey van Dijk c.q. haar huidige direkte levenspartner Dhr. Ivan de Groot (beheert op dit moment alle website's en commerciele uitingen van LIEV haarverlenging en is daarom ook direkt betrokken bij bovenstaand bericht), geen enkele relatie van New Look Hairweave Studio meer mag benaderen en dit onder dwang van een door de rechtbank bepaalde direkt opeisbare boete van Euro 10.000,-.

    Onze advocaat heeft het IP adres getraceerd op het huidige verblijfsadres van deze personen en daardoor zijn Liev haarverlenging en/-of de direkte beheerders direkt aansprakelijk voor de schade die hieruit voort vloeit op dit IP-adres.

    Bij deze sommeren wij deze personen nogmaals om deze lastercampagne PER DIREKT TE STAKEN !!

    Wij hebben vele reactie's van klanten ontvangen n.a.v. het door u verzonden bericht en wij hebben per direkt een deurwaarder ingeschakeld ten einde de direkt opeisbare boete van Euro 10.000,- te vorderen op het IP/ verblijfsadres van bovengenoemde personen.

    Bij deze willen wij van New Look Hairweave Studio al onze klanten/ vrienden en kennissen bedanken voor de steun en het vertrouwen die zij ons hebben gegeven in de afgelopen periode.

    Met veel trots presenteren wij u op 01 juni 2009 ons COMPLEET NIEUWE WINKELPAND midden in het centrum op de winkelstraat van Westmaas. Dit is op 1 km afstand van onze oude lokatie. Klanten zullen hiervan binnenkort op de hoogte worden gesteld op onze COMPLEET VERNIEUWDE WEBSITE.

    Wij gaan ondertussen door met waar we inmiddels al 16 jaar lang 7 dagen per week van 10.00 tot 22.00 uur mee bezig zijn….het inweven en onderhouden van het haar van onze klanten.

    Wij van New Look onthouden ons bewust van het maken van persoonlijke opmerkingen in dit soort berichten, die met geen enkel bewijs gestaafd kunnen worden uit het oogpunt van wederzijds respect, redelijkheid, hoffelijkheid en billijkheid. Dit bericht is ter informatie voor het publiek.

    Laat de bewijzen uiteindelijk de echte waarheid maar boven water halen in deze kwestie en moge recht zegevieren. Eerlijkheid duurt het langst ……….wordt vervolgt !

    Hoogachtend,

    Dhr. M.A.Heringa (Algemeen/ Commercieel direkteur) en het team van New Look Hairweave Studio Nederland

    Chief Executive Officer New Look Hairweave Studio

    (voorheen : Chief/Corporate Architectural Officer en Chief/Corporate Technology Officer New Look Hairweave Studio)

  • nike air max

    air max shoes ever. The Air Max is an extremely comfortable shoe that uses a large air cushioning unit that can be seen from the side. This technology combined with the design of the shoe which is meant to compliment the spinal cord makes the Air Max the ideal shoe for walking, running, last chance cafe playing basketball, or any other sport. air max 2010,nike air max 2009,nike air max shoes,buy air max shoes,Nike introduced its Air Cushioning Technology in 1979. By embedding Air Cushioning in the midsoles of its running shoes, it changed the way athletes approached and reacted to athletic performance forever.