Gratis inloopspreekuur Advocatenkantoor Heerenveen

Sommigen hebben moeite om bij een advocatenkantoor binnen te stappen. Ze weten bijvoorbeeld niet of hun probleem wel door een advocaat kan worden behandeld. Anderen willen, voordat ze besluiten een advocaat in de arm te nemen, een inschatting van hun kansen gemaakt zien. Weer anderen willen duidelijkheid over de kosten verbonden aan juridische bijstand.

Om deze mensen over die drempel te halen, biedt ons kantoor de mogelijkheid van een gratis spreekuur. Voor de regels die daarvoor gelden zie voorwaarden.

Elke maandag (behalve op feestdagen) bestaat er de mogelijkheid om voor een spreekuur bij ons kantoor binnen te lopen, en wel van 16.00 tot 17.00 uur. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Aan dit spreekuur zijn voor u geen kosten verbonden.

Daartegenover staan ook enkele spelregels:

De bedoeling is dat het spreekuur een oriënterend gesprek betreft. Het is dus niet de bedoeling dat in dat spreekuur diepgaand op de kwestie wordt ingegaan.

Een spreekuur leent zich er dus ook niet voor om met u “dikke pakken papier” door te nemen. Een enkele brief of een enkel processtuk kan uiteraard wel.

De tijd die wij voor u vrijmaken is ongeveer twintig minuten. Als de kwestie meer tijd vergt zal de advocaat - uiteraard in overleg met u - een afspraak op een later tijdstip met u maken (uiteraard gelden dan niet meer de regels van het gratis inloopspreekuur).

Het is ook niet de bedoeling dat u het spreekuur gebruikt om telkens over dezelfde kwestie advies te komen vragen.

Ook dient het spreekuur niet om een zogenaamde second opinion te vragen over een kwestie die u al zelf bij een andere advocaat heeft lopen.

http://www.zmv-advocaten.nl/