MARC HERINGA van NEWLOOK hairstudio te MIJNSHERENLAND

  • xrt

    LET OP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Om misverstanden te voorkomen. MARC HERINGA van NEWLOOK HAARBEVESTIGING de grote LEUGENAAR

    Er staat in de arbeidsovereenkomst niet juist geformuleerd over het concurrentie beding. Het concurrentiebeding uit de arbeidsovereenkomst omschrijft een verbod van de aangeleerde werkzaamheden voor altijd en overal ter wereld. Omdat dit absoluut niet kan volgens de rechter is het concurrentiebeding dus niet aan de orde en dus niet rechtsgeldig. L. van Dijk heeft gelukkig voor MARC HERINGA van NEWLOOK HAARBEVESTIGING water bij de wijn gedaan door de werkzaamheden te staken (websites offline, geen werkzaamheden meer te verrichten tot eind december, geen klanten te benaderen van Heringa) en pas te starten vanaf 1 januari 2010. Verder heeft zij geen beroep meer gedaan op de nog te ontvangen vakantiedagen en vakantietoeslagen en heeft met gesloten beurs de zaak gesloten.

    De heer MARC HERINGA van NEWLOOK HAARBEVESTIGING denkt dat hij een rechtszaak heeft aangespannen en deze ook daadwerkelijk gewonnen heeft. Dit is echter alleen in zijn droomwereld , dat ontstaat door zijn dagelijkse drang naar ,en het nuttigen van cocaïne en aanverwante drugssoorten. Dit moet hij natuurlijk helemaal zelf weten , alleen kan hij zich beter op zichzelf richten (en zijn directe omgeving ) , dan al zijn pijlen te richten op zijn grote fantasie wereld. De rechtszaak is aan gespannen door van Dijk en daarin werd nadrukkelijk gevraagd om niet meer lastig gevallen te worden door de heer MARC HERINGA van NEWLOOK HAARBEVESTIGING. MARC HERINGA van NEWLOOK HAARBEVESTIGING is daarna heel veel geld gaan eisen en met nogal wat valse aantijgingen gekomen. Bij de rechter viel dit dan ook verkeerd en deze heeft dan ook getracht om samen tot een oplossing te komen. Van Dijk is akkoord gegaan om vanaf 1 januari 2010 voor zichzelf te beginnen, daar MARC HERINGA van NEWLOOK HAAEBEVESTIGING wilde dat van Dijk helemaal nooit meer voor zichzelf zou mogen beginnen, mede door een zogenaamd patent dat MARC HERINGA van NEWLOOK HAARBEVESTIGING zou hebben ( van Dijk zou helemaal niets meer met haarverlengingen meer mogen doen , zelfs geen extensions ,knipwerk, etc.) Helaas voor MARC HERINGA van NEWLOOK HAARBEVESTIGING heeft hij deze ( natuurlijk ) niet en daardoor kan van Dijk gewoon per 1 januari 2010 beginnen. Het geldbedrag van bijna 14.000 Euro kan hij volgens de rechter al helemaal vergeten omdat dit bedrag uit de lucht gegrepen is en er al helemaal geen bewijs is dat van Dijk dit achter over gedrukt zou hebben.

    Verder vind ik dat MARC HERINGA van NEWLOOK HAARBEVESTIGING zich nogal amateuristisch en zielig instelt. (onder andere blowen na de rechtszaak, samen met zijn advocaat van de NEEF advocaten/ goede vriend/ barman? , het verspreiden van leugens, etc )Hij zou de uitspraak van de rechter kunnen respecteren en zich wat vaker en intenser bezig kunnen houden met zijn eigen fantastische onderneming(in een slaapkamertje in zijn huurwoning) waar franchiseformules centraal staan ( van de 7 zijn er nu nog maar 2 over?). Verder staan foto`s van van Dijk nog steeds op de website van New look, als ik iemand niet zo aardig meer vind zou ik die er gelijk afhalen, maar dat is mijn visie.

    Al met al toch nog het beste algemeen/ commercieel directeur ( want directeur is met een C ) MARC HERINGA van NEWLOOK HAARBEVESTIGING, tot 1 januari 2010, waar we misschien wel collega`s / concurrenten zullen worden.

    Chief Executive Officer IDG.

    (voorheen : Chief/Corporate Architectural Officer en Chief/Corporate Technology Officer LieV)

  • M.A.Heringa

    OFFICIEEL BERICHT van New Look Hairweave Studio:

    Dhr. Marc Heringa van New Look Hairweave Studio Mijnsheerenland (hoofdfiliaal) deelt hierbij het volgende mede naar aanleiding van de lasterlijke uitspraken in het bovenstaand bericht:

    Dit bovenstaande bericht is geplaatst naar aanleiding van een recente uitspraak van de rechtbank te Dordrecht op 03 maart 2009 door een ex-personeelslid van New Look Hairweave Studio, Linsey van Dijk uit Vlaardingen en/-of haar directe huidige levenspartner Ivan de Groot uit Spijkenisse.

    Eveneens handelend onder de naam “LIEV” haarverlenging, Bram Ladage Patat en met huidige ondersteunende website: www.haarverlenging.eu (per 13 maart 2009 uit de lucht wegens gerechterlijk vonnis 03 maart)

    Dit ex-personeelslid heeft van de direkteur van New Look Hairweave Studio, Dhr. M.A.Heringa in 2008 ontslag op staande voet gekregen wegens; diefstal, verduistering, omzeiling van het concurrentiebeding en slecht werknemersschap en dit is door de rechtbank van Dordrecht op 03 maart 2009 ook als een terecht ontslag bestempeld ( zie vorige berichten over dit onderwerp).

    Mevrouw van Dijk heeft namelijk ruim 4 maanden na haar ontslag op staande voet alsnog een dagvaarding tegen New Look Hairweave Studio ingediend omdat zij van mening was dat haar ontslag op staande voet onterecht was. In deze vordering vorderde mevrouw van Dijk ook nog Euro 3000,- achterstallig salaris en uitbetaling van vakantiegeld. De rechtbank heeft helaas anders bepaald op 03 maart en de eis van Mevrouw van Dijk is dan ook afgewezen en het bedrijf dat ze inmiddels had opgestart op naam van haar huidige partner I. de Groot is per direkt van internet verwijderd en stilgelegd door de rechtbank.

    Deze mevrouw L.van Dijk schuilt momenteel onder de vleugels van haar huidige levenspartner I.de Groot in Spijkenisse en staat ingeschreven op het adres van haar moeder in Vlaardingen. Op deze manier hoopt mevrouw van Dijk de dans te kunnen ontspringen en zo niet aansprakelijk gestelt te kunnen worden voor deze uitspraken en handelingen.

    Helaas maken ook de personen die dit soort berichten plaatsen zich per IP-adres PER DIREKT aansprakelijk voor de schade die voortvloeit uit dit soort berichten vol loze beweringen, want dat is laster en smaad volgens de wet. Verder zijn deze uitspraken nimmer ondertekend door een prive persoon, echter alleen door “LIEV” haarverlenging en dat maakt de direkte beheerder van dit IP-adres/bedrijf dus persoonlijk aansprakelijk in deze.

    Doordat deze mevrouw L.van Dijk deze bovengenoemde persoon zand in de ogen strooit met haar leugens en ontkenning van het haar ten laste gelegde (26 belastende getuigen verklaringen + legio aanvullende bewijzen van de gepleegde feiten!) pleegt hij op dit moment in zijn eigen naam en IP-adres strafbare feiten jegens New Look Hairweave Studio, vandaar dat wij deze naam nu ook in dit bericht vermelden. Dit doen wij om verdere schade te voorkomen voor ons bedrijf en deze personen te doen staken met hun berichtgevingen over ons bedrijf.

    Wij van New Look Hairweave Studio hebben inmiddels wederom aangifte gedaan tegen deze personen, naar aanleiding van de lasterlijke uitspraken in dit bericht bij de ambtenaar van Politie Dhr. J. van Driel, kantoor houdende in regio Zuid Holland/ Zuid aan de Sportlaan te Maasdam (te bereiken op Tel: 0900-8844). Tevens hebben wij deze kwestie aangebracht bij onze raadsman.

    Bovenstaande personen hebben dit lasterlijke bericht via een speciaal daarvoor aangemaakte Hyves met de naam “XRT” via onze New Look Hyves verstuurd naar meer dan 600 klanten van New Look Hairweave Studio en hiermee overtreden zij de uitspraak van de rechtbank te Dordrecht op 03 maart j.l. (zie vorige berichten)

    In deze uitspraak van 03 maart is namelijk heel duidelijk op schrift gesteld dat “LIEV” hairweaving c.q. Linsey van Dijk c.q. haar huidige direkte levenspartner Dhr. Ivan de Groot (beheert op dit moment alle website's en commerciele uitingen van LIEV haarverlenging en is daarom ook direkt betrokken bij bovenstaand bericht), geen enkele relatie van New Look Hairweave Studio meer mag benaderen en dit onder dwang van een door de rechtbank bepaalde direkt opeisbare boete van Euro 10.000,-.

    Onze advocaat heeft het IP adres getraceerd op het huidige verblijfsadres van deze personen en daardoor zijn Liev haarverlenging en/-of de direkte beheerders direkt aansprakelijk voor de schade die hieruit voort vloeit op dit IP-adres.

    Bij deze sommeren wij deze personen nogmaals om deze lastercampagne PER DIREKT TE STAKEN !!

    Wij hebben vele reactie's van klanten ontvangen n.a.v. het door u verzonden bericht en wij hebben per direkt een deurwaarder ingeschakeld ten einde de direkt opeisbare boete van Euro 10.000,- te vorderen op het IP/ verblijfsadres van bovengenoemde personen.

    Bij deze willen wij van New Look Hairweave Studio al onze klanten/ vrienden en kennissen bedanken voor de steun en het vertrouwen die zij ons hebben gegeven in de afgelopen periode.

    Met veel trots presenteren wij u op 01 juni 2009 ons COMPLEET NIEUWE WINKELPAND midden in het centrum op de winkelstraat van Westmaas. Dit is op 1 km afstand van onze oude lokatie. Klanten zullen hiervan binnenkort op de hoogte worden gesteld op onze COMPLEET VERNIEUWDE WEBSITE.

    Wij gaan ondertussen door met waar we inmiddels al 16 jaar lang 7 dagen per week van 10.00 tot 22.00 uur mee bezig zijn….het inweven en onderhouden van het haar van onze klanten.

    Wij van New Look onthouden ons bewust van het maken van persoonlijke opmerkingen in dit soort berichten, die met geen enkel bewijs gestaafd kunnen worden uit het oogpunt van wederzijds respect, redelijkheid, hoffelijkheid en billijkheid. Dit bericht is ter informatie voor het publiek.

    Laat de bewijzen uiteindelijk de echte waarheid maar boven water halen in deze kwestie ……….wordt vervolgt !

    Hoogachtend,

    Dhr. M.A.Heringa (Algemeen/ Commercieel direkteur) en het team van New Look Hairweave Studio Nederland

    Chief Executive Officer New Look Hairweave Studio

    (voorheen : Chief/Corporate Architectural Officer en Chief/Corporate Technology Officer New Look Hairweave Studio)

  • M.A.Heringa

    OFFICIEEL BERICHT van New Look Hairweave Studio:

    Dhr. Marc Heringa van New Look Hairweave Studio Mijnsheerenland (hoofdfiliaal) deelt hierbij het volgende mede naar aanleiding van de lasterlijke uitspraken in het bovenstaand bericht:

    Dit bovenstaande bericht is geplaatst naar aanleiding van een recente uitspraak van de rechtbank te Dordrecht op 03 maart 2009 door een ex-personeelslid van New Look Hairweave Studio, Linsey van Dijk uit Vlaardingen en/-of haar directe huidige levenspartner Ivan de Groot uit Spijkenisse.

    Eveneens handelend onder de naam “LIEV” haarverlenging, Bram Ladage Patat en met huidige ondersteunende website: www.haarverlenging.eu (per 13 maart 2009 uit de lucht wegens gerechterlijk vonnis 03 maart)

    Dit ex-personeelslid heeft van de direkteur van New Look Hairweave Studio, Dhr. M.A.Heringa in 2008 ontslag op staande voet gekregen wegens; diefstal, verduistering, omzeiling van het concurrentiebeding en slecht werknemersschap en dit is door de rechtbank van Dordrecht op 03 maart 2009 ook als een terecht ontslag bestempeld ( zie vorige berichten over dit onderwerp).

    Mevrouw van Dijk heeft namelijk ruim 4 maanden na haar ontslag op staande voet alsnog een dagvaarding tegen New Look Hairweave Studio ingediend omdat zij van mening was dat haar ontslag op staande voet onterecht was. In deze vordering vorderde mevrouw van Dijk ook nog Euro 3000,- achterstallig salaris en uitbetaling van vakantiegeld. De rechtbank heeft helaas anders bepaald op 03 maart en de eis van Mevrouw van Dijk is dan ook afgewezen en het bedrijf dat ze inmiddels had opgestart op naam van haar huidige partner I. de Groot is per direkt van internet verwijderd en stilgelegd door de rechtbank.

    Deze mevrouw L.van Dijk schuilt momenteel onder de vleugels van haar huidige levenspartner I.de Groot in Spijkenisse en staat ingeschreven op het adres van haar moeder in Vlaardingen. Op deze manier hoopt mevrouw van Dijk de dans te kunnen ontspringen en zo niet aansprakelijk gestelt te kunnen worden voor deze uitspraken en handelingen.

    Helaas maken ook de personen die dit soort berichten plaatsen zich per IP-adres PER DIREKT aansprakelijk voor de schade die voortvloeit uit dit soort berichten vol loze beweringen, want dat is laster en smaad volgens de wet. Verder zijn deze uitspraken nimmer ondertekend door een prive persoon, echter alleen door “LIEV” haarverlenging en dat maakt de direkte beheerder van dit IP-adres/bedrijf dus persoonlijk aansprakelijk in deze.

    Doordat deze mevrouw L.van Dijk deze bovengenoemde persoon zand in de ogen strooit met haar leugens en ontkenning van het haar ten laste gelegde (26 belastende getuigen verklaringen + legio aanvullende bewijzen van de gepleegde feiten!) pleegt hij op dit moment in zijn eigen naam en IP-adres strafbare feiten jegens New Look Hairweave Studio, vandaar dat wij deze naam nu ook in dit bericht vermelden. Dit doen wij om verdere schade te voorkomen voor ons bedrijf en deze personen te doen staken met hun berichtgevingen over ons bedrijf.

    Wij van New Look Hairweave Studio hebben inmiddels wederom aangifte gedaan tegen deze personen, naar aanleiding van de lasterlijke uitspraken in dit bericht bij de ambtenaar van Politie Dhr. J. van Driel, kantoor houdende in regio Zuid Holland/ Zuid aan de Sportlaan te Maasdam (te bereiken op Tel: 0900-8844). Tevens hebben wij deze kwestie aangebracht bij onze raadsman.

    Bovenstaande personen hebben dit lasterlijke bericht via een speciaal daarvoor aangemaakte Hyves met de naam “XRT” via onze New Look Hyves verstuurd naar meer dan 600 klanten van New Look Hairweave Studio en hiermee overtreden zij de uitspraak van de rechtbank te Dordrecht op 03 maart j.l. (zie vorige berichten)

    In deze uitspraak van 03 maart is namelijk heel duidelijk op schrift gesteld dat “LIEV” hairweaving c.q. Linsey van Dijk c.q. haar huidige direkte levenspartner Dhr. Ivan de Groot (beheert op dit moment alle website's en commerciele uitingen van LIEV haarverlenging en is daarom ook direkt betrokken bij bovenstaand bericht), geen enkele relatie van New Look Hairweave Studio meer mag benaderen en dit onder dwang van een door de rechtbank bepaalde direkt opeisbare boete van Euro 10.000,-.

    Onze advocaat heeft het IP adres getraceerd op het huidige verblijfsadres van deze personen en daardoor zijn Liev haarverlenging en/-of de direkte beheerders direkt aansprakelijk voor de schade die hieruit voort vloeit op dit IP-adres.

    Bij deze sommeren wij deze personen nogmaals om deze lastercampagne PER DIREKT TE STAKEN !!

    Wij hebben vele reactie's van klanten ontvangen n.a.v. het door u verzonden bericht en wij hebben per direkt een deurwaarder ingeschakeld ten einde de direkt opeisbare boete van Euro 10.000,- te vorderen op het IP/ verblijfsadres van bovengenoemde personen.

    Bij deze willen wij van New Look Hairweave Studio al onze klanten/ vrienden en kennissen bedanken voor de steun en het vertrouwen die zij ons hebben gegeven in de afgelopen periode.

    Met veel trots presenteren wij u op 01 juni 2009 ons COMPLEET NIEUWE WINKELPAND midden in het centrum op de winkelstraat van Westmaas. Dit is op 1 km afstand van onze oude lokatie. Klanten zullen hiervan binnenkort op de hoogte worden gesteld op onze COMPLEET VERNIEUWDE WEBSITE.

    Wij gaan ondertussen door met waar we inmiddels al 16 jaar lang 7 dagen per week van 10.00 tot 22.00 uur mee bezig zijn….het inweven en onderhouden van het haar van onze klanten.

    Wij van New Look onthouden ons bewust van het maken van persoonlijke opmerkingen in dit soort berichten, die met geen enkel bewijs gestaafd kunnen worden uit het oogpunt van wederzijds respect, redelijkheid, hoffelijkheid en billijkheid. Dit bericht is ter informatie voor het publiek.

    Laat de bewijzen uiteindelijk de echte waarheid maar boven water halen in deze kwestie ……….wordt vervolgt !

    Hoogachtend,

    Dhr. M.A.Heringa (Algemeen/ Commercieel direkteur) en het team van New Look Hairweave Studio Nederland

    Chief Executive Officer New Look Hairweave Studio

    (voorheen : Chief/Corporate Architectural Officer en Chief/Corporate Technology Officer New Look Hairweave Studio)

  • New Look Hairweave Studio

    Dit bericht stuur Ivan de Groot uit Spijkenisse (partner van Linsey van Dijk uit Vlaardingen), Bram Ladage Patat Rotterdam naar de prive-Email New Look Hairweave Studio naar aanleiding van een recentelijke gerechterlijke uitspraak:

    ik ga je een aantal dingen verklappen:

    1.

    nee ik doe het toch niet….het bewijst maar weer eens dat ik je niet slimmer ga maken ..dan zouden mijn 12 stappen voor weg zijn…je snapt het gewoon niet…als je nou gewoon je werk doet en verder niemand lastig valt met je praatjes en bedreigingen…maar ja dat doe je niet en dan krijg je dit hè…nogmaals JIJ bent degene die vuil over andere mensen bent gaan praten…en als iemand dat bij JOU terug doet ga je janken..je bent gewoon een TE zielig mannetjevan 38 jaar…je doet bij iedereen overkomen dat je mensen aanklaagd voor alles en nog wat , maar in feite doe je helemaal niets , omdat je weet dat het eigenlijk niet kan en geen zin heeft…je bent zelf heel slecht bezig om anderen het gras onder de voeten weg te maaien…snap het nou eens gewoon en ga verder met je leventje…

    dus ik hoop je niet meer te horen..

    NOTE !!

    OFFICIEEL BERICHT van New Look Hairweave Studio:

    Dhr. Marc Heringa van New Look Hairweave Studio Mijnsheerenland (hoofdfiliaal) deelt hierbij het volgende mede naar aanleiding van de lasterlijke uitspraken in het bovenstaand bericht:

    Dit bovenstaande bericht is geplaatst naar aanleiding van een recente uitspraak van de rechtbank te Dordrecht op 03 maart 2009 door een ex-personeelslid van New Look Hairweave Studio, Linsey van Dijk uit Vlaardingen en/-of haar directe huidige levenspartner Ivan de Groot uit Spijkenisse.

    Eveneens handelend onder de naam “LIEV” haarverlenging, Bram Ladage Patat en met huidige ondersteunende website: www.haarverlenging.eu (per 13 maart 2009 uit de lucht wegens gerechterlijk vonnis 03 maart)

    Dit ex-personeelslid heeft van de direkteur van New Look Hairweave Studio, Dhr. M.A.Heringa in 2008 ontslag op staande voet gekregen wegens; diefstal, verduistering, omzeiling van het concurrentiebeding en slecht werknemersschap en dit is door de rechtbank van Dordrecht op 03 maart 2009 ook als een terecht ontslag bestempeld ( zie vorige berichten over dit onderwerp).

    Mevrouw van Dijk heeft namelijk ruim 4 maanden na haar ontslag op staande voet alsnog een dagvaarding tegen New Look Hairweave Studio ingediend omdat zij van mening was dat haar ontslag op staande voet onterecht was. In deze vordering vorderde mevrouw van Dijk ook nog Euro 3000,- achterstallig salaris en uitbetaling van vakantiegeld. De rechtbank heeft helaas anders bepaald op 03 maart en de eis van Mevrouw van Dijk is dan ook afgewezen en het bedrijf dat ze inmiddels had opgestart op naam van haar huidige partner I. de Groot is per direkt van internet verwijderd en stilgelegd door de rechtbank.

    Deze mevrouw L.van Dijk schuilt momenteel onder de vleugels van haar huidige levenspartner I.de Groot in Spijkenisse en staat ingeschreven op het adres van haar moeder in Vlaardingen. Op deze manier hoopt mevrouw van Dijk de dans te kunnen ontspringen en zo niet aansprakelijk gestelt te kunnen worden voor deze uitspraken en handelingen.

    Helaas maken ook de personen die dit soort berichten plaatsen zich per IP-adres PER DIREKT aansprakelijk voor de schade die voortvloeit uit dit soort berichten vol loze beweringen, want dat is laster en smaad volgens de wet. Verder zijn deze uitspraken nimmer ondertekend door een prive persoon, echter alleen door “LIEV” haarverlenging en dat maakt de direkte beheerder van dit IP-adres/bedrijf dus persoonlijk aansprakelijk in deze.

    Doordat deze mevrouw L.van Dijk deze bovengenoemde persoon zand in de ogen strooit met haar leugens en ontkenning van het haar ten laste gelegde (26 belastende getuigen verklaringen + legio aanvullende bewijzen van de gepleegde feiten!) pleegt hij op dit moment in zijn eigen naam en IP-adres strafbare feiten jegens New Look Hairweave Studio, vandaar dat wij deze naam nu ook in dit bericht vermelden. Dit doen wij om verdere schade te voorkomen voor ons bedrijf en deze personen te doen staken met hun berichtgevingen over ons bedrijf.

    Wij van New Look Hairweave Studio hebben inmiddels wederom aangifte gedaan tegen deze personen, naar aanleiding van de lasterlijke uitspraken in dit bericht bij de ambtenaar van Politie Dhr. J. van Driel, kantoor houdende in regio Zuid Holland/ Zuid aan de Sportlaan te Maasdam (te bereiken op Tel: 0900-8844). Tevens hebben wij deze kwestie aangebracht bij onze raadsman.

    Bovenstaande personen hebben dit lasterlijke bericht via een speciaal daarvoor aangemaakte Hyves met de naam “XRT” via onze New Look Hyves verstuurd naar meer dan 600 klanten van New Look Hairweave Studio en hiermee overtreden zij de uitspraak van de rechtbank te Dordrecht op 03 maart j.l. (zie vorige berichten)

    In deze uitspraak van 03 maart is namelijk heel duidelijk op schrift gesteld dat “LIEV” hairweaving c.q. Linsey van Dijk c.q. haar huidige direkte levenspartner Dhr. Ivan de Groot (beheert op dit moment alle website's en commerciele uitingen van LIEV haarverlenging en is daarom ook direkt betrokken bij bovenstaand bericht), geen enkele relatie van New Look Hairweave Studio meer mag benaderen en dit onder dwang van een door de rechtbank bepaalde direkt opeisbare boete van Euro 10.000,-.

    Onze advocaat heeft het IP adres getraceerd op het huidige verblijfsadres van deze personen en daardoor zijn Liev haarverlenging en/-of de direkte beheerders direkt aansprakelijk voor de schade die hieruit voort vloeit op dit IP-adres.

    Bij deze sommeren wij deze personen nogmaals om deze lastercampagne PER DIREKT TE STAKEN !!

    Wij hebben vele reactie's van klanten ontvangen n.a.v. het door u verzonden bericht en wij hebben per direkt een deurwaarder ingeschakeld ten einde de direkt opeisbare boete van Euro 10.000,- te vorderen op het IP/ verblijfsadres van bovengenoemde personen.

    Bij deze willen wij van New Look Hairweave Studio al onze klanten/ vrienden en kennissen bedanken voor de steun en het vertrouwen die zij ons hebben gegeven in de afgelopen periode.

    Met veel trots presenteren wij u op 01 juni 2009 ons COMPLEET NIEUWE WINKELPAND midden in het centrum op de winkelstraat van Westmaas. Dit is op 1 km afstand van onze oude lokatie. Klanten zullen hiervan binnenkort op de hoogte worden gesteld op onze COMPLEET VERNIEUWDE WEBSITE.

    Wij gaan ondertussen door met waar we inmiddels al 16 jaar lang 7 dagen per week van 10.00 tot 22.00 uur mee bezig zijn….het inweven en onderhouden van het haar van onze klanten.

    Wij van New Look onthouden ons bewust van het maken van persoonlijke opmerkingen in dit soort berichten, die met geen enkel bewijs gestaafd kunnen worden uit het oogpunt van wederzijds respect, redelijkheid, hoffelijkheid en billijkheid. Dit bericht is ter informatie voor het publiek.

    Laat de bewijzen uiteindelijk de echte waarheid maar boven water halen in deze kwestie ……….wordt vervolgt !

    Hoogachtend,

    Dhr. M.A.Heringa (Algemeen/ Commercieel direkteur) en het team van New Look Hairweave Studio Nederland

    Chief Executive Officer New Look Hairweave Studio

    (voorheen : Chief/Corporate Architectural Officer en Chief/Corporate Technology Officer New Look Hairweave Studio)

  • d

    lcz

    ナイキはナイキについて、で書いた通りユニフォーム 通販

    皆に愛され、そして広く利用されているスポーツブランドです。

    そして、ユニフォーム 通販私もスポーツをよくするのですが、

    その時によく他の人たちがナイキの製品を使っています。

    私の友人も使っています。

    勿論私自身も使っています。

    なぜ、ナイキNIKE ジャージはここまで愛されているのか?

    それはやはりナイキの製品のデザインでしょう!

    『比較的シンプルでカッコよくクールなイメージを醸しだしている、

    そのデザインこそが愛される理由なのです!』

    ナイキのスポーツ製品は全体的にシンプルなので、

    スポーツNIKE ジャージと相性抜群なのです!

    さらに、見た目のシンプルさとは裏腹に、

    ファッションとしても使える程にカッコよくナイキ ジャージ

    そして、爽やかな感じさえするクールな感じ、

    これこそが人気の秘密なのかもしれませんねナイキ ジャージ

    2.

  • Samenes

    Waar rook is, is vuur!!

    Uit eigen ervaring en vanuit meerdere ervaringen v andereN blijkt wel dat deze haarstudio ook zeer slechte service biedt! negatieve ervaringen zijn er zeer zeker!

    Dat problemen hem zullen achtervolgen verbaast mij dan ook niks!

    Hopelijk zal de ‘nieuwe’ studio meer kwaliteit bieden en heeft meneer zijn attitude aangepast…